ldh-rotterdam.nl Home

Chat  |  Forum  |  Download  |  Contactldh-rotterdam Home

Kerkgenootschap  |  Maatschappelijke Opvang  |  Recycling  |  Reclassering  |  Radio Salvation  |  AJL


Ga naar:
Nieuws overzicht

Korps nieuws:
Rotterdam Centrum
Rotterdam Oost
Rotterdam Zuid


Leger des Heils - "Groot Rotterdam" Nieuws

Klik op de kopjes om het volledige bericht te lezen.

VERMISTE PERSONEN
Als mensen vermist zijn, dan is het nu mogelijk om via het World Wide Web op zoek te gaan. Acht organisaties, inclusief het Leger des Heils geven hun medewerking aan deze website.


Rotterdam 2001, Culturele Hoofdstad van Europa
In 2001 is Rotterdam Culturele Hoofdstad van Europa. De stad zal dan zinderen van cultuur in de meest ruime zin van het woord. Honderden culturele instellingen, duizenden uitvoerenden en tienduizenden Rotterdammers zullen bijdragen aan het meest omvangrijke culturele evenement dat ooit in Nederland werd gehouden, en dat nu zo'n 200 programma-onderdelen telt. Maar Rotterdam 2001 is meer dan een eenmalig evenement. Het moet zorgen voor nieuwe bewegingen die blijvend van invloed zullen zijn op het culturele klimaat in de stad.


Leger des Heils actief in New York en Pennsylvania
Via de Blue Shield, een vereniging van heilssoldaten die werkzaam zijn als politieambtenaren, ontvingen we het volgende engelstalige bericht over de hulp die het Leger des Heils biedt in de rampgebieden.


Politie en Brandweer New York benaderen het Leger des Heils voor hulp.
Persbericht - New York - 14 September 2001: Het personeel van de New Yorkse Politie en Brandweer benadert het Leger des Heils voor hulp bij de verschrikkelijke bergingswerkzaamheden. Het Leger des Heils is de enige organisatie die ter plaatse emotionele en pastorale hulp biedt.


Sites met nieuws over het Leger des Heils in New York.
Voor meer nieuws over de inzet van het Leger des Heils in New York willen wij u wijzen op de volgende sites:


De verklaring van de Generaal van het Leger des Heils
“In de eerste plaats gaan onze gedachten en gebeden uit naar die duizenden gezinnen die een familielid of een vriend hebben verloren door de ramp in New York en Washington en naar alle mensen die door dit onvoorstelbare geweld geestelijke, lichamelijke of emotionele schade hebben opgelopen door dit onvoorstelbare geweld. Het internationale Leger des Heils geeft zoveel mogelijk steun aan onze Amerikaanse collega’s, die samen met andere hulpdiensten in de rampgebieden troost en geestelijke hulp bieden.


Donate Online - (Secure Server)

Copyright 1999-2001. Alle Rechten Voorbehouden.